DOLAR 32,3347 -0.09%
EURO 34,7890 -0.04%
ALTIN 2.389,06-0,31
BITCOIN 19051841,17%
Mersin
23°

HAFİF YAĞMUR

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

AV. Sahra Düzgün TUCEL’de BAYRAM MESAJI..
206 okunma

AV. Sahra Düzgün TUCEL’de BAYRAM MESAJI..

ABONE OL
28 Haziran 2023 00:31
AV. Sahra Düzgün TUCEL’de BAYRAM MESAJI..
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Kurban Bayramı’nın coşkusunu ve sevincini birlikte paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu özel bayram, birlik ve beraberlik duygularımızı pekiştirerek, toplumumuzun dayanışmasını ve kardeşliğimizi gözler önüne serer.

Bu anlamlı günde, sevdiklerimizle bir araya gelerek, hoşgörü, paylaşma ve yardımlaşma değerlerini yürekten yaşatmak istiyoruz. Kurban ibadetinin manevi derinliği ve fedakarlık ruhuyla, birlikte hayatın güzelliklerini kutlamak için bir fırsat buluyoruz.

Bu vesileyle, bayramın tüm güzelliklerini yürekten yaşamanızı dilerim. Sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz bu mübarek günlerde, aile sıcaklığını ve sevgi dolu anıları doyasıya hissetmenizi temenni ederim.

Kurban Bayramı, toplumumuzun dayanışma ve paylaşma ruhunu perçinlediği, kardeşlik bağlarımızı güçlendirdiğimiz bir zaman dilimidir. Bu vesileyle, tüm yurttaşlarımızın sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir bayram geçirmesini dilerim.

Birlikte geleceğe umutla yürümek, sevgi ve saygıyla kucaklaşmak dileğiyle, Kurban Bayramınızı en içten duygularımla kutlarım.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.